Blazno resno o kidanju snega!

Se še spomniš svoje otroške vznemirjenosti na 1. zasneženo jutro? Na dni ko se čas kar malo ustavi in življenje upočasni…

 

Čas zapolnjen z vsemi vrednotami, ki sestavljajo definicijo sreče

Se še spomniš svoje otroške vznemirjenosti na 1. zasneženo jutro? Na dni ko se čas kar malo ustavi in življenje upočasni. Kljub kaosu na cesti vsi vozijo počasneje. Tvoj šolski avtobus bo zagotovo zamudil in tudi, če ne bo imaš dober izgovor zakaj zamujaš na prvo šolsko uro. Kljub jutranji zaspanosti ti kepanje ne uide. Potem pa tisti dolgi večeri ob kaminu pred televizijo. A še pred tem, meni najljubše, družinsko kidanje snega. Otroška razigranost cele družine, čas samo za nas. Pa ne le običajen čas. Najbolj kvalitetno preživet čas, kar pomnim. Čas zapolnjen z vsemi vrednotami, ki sestavljajo definicijo sreče. Sproščenost, druženje, ljubezen, igrivost, narava, gibanje, zdravje in za konec še kuhano vino in čaj.

 

Otroška razigranost cele družine, čas samo za nas.

 

Za lepe spomine na prvi sneg…

je zagotovo zaslužna družina. Ustvarila nam je pogoje, da smo vse skupaj doživeli na način, ki nam zlepa ne bo ušel iz spomina. Ob misli nanj pa nas še danes obliva val topline. Časi se spreminjajo in hitro pozabljamo, kaj nas je osrečevalo, kaj nas je pripeljalo do točke kjer smo danes. Kaj nas je naredilo ljudi v katere si želimo, da zrastejo naši otroci. Vsak starš si zagotovo želi svojemu otroku le najboljše, ga usmeriti na pravo pot in mu na poti pomagati. Vendar pozabljamo kaj je pravzaprav tisto kar je nas naredilo to kar smo. Čustveno nabiti skupni trenutki za katere nam danes zmanjkuje časa.

 

Vsak starš si zagotovo želi svojemu otroku le najboljše.

 

 

Sneg je odlična priložnost

Prvi sneg, pa ne samo 1. tudi 2., 3. in 4. je odlična priložnost, da starši otrokom in sebi ponovno pričarate zimo v pravi luči. Današnje razmere so nas praktično zaklenile med 4 stene. Lahko godrnjamo in čepimo za njimi. Lahko pa poiščemo svetlo plat in se posvetimo stvarem in vrednotam na katere pozabljamo. Verjamem, da smo za vsako situacijo v življenju odgovorni sami. Vedno imamo možnost izbrati med depresijo in optimizmom, debelostjo in ne zdravjem ter fit telesom in zdravjem, slabimi in dobrimi družinskimi odnosi. Prav tako lahko izberemo med hitrim načinom, ki bo v trenutku izpraznil naše dvorišče polno snega in družinskim kidanjem. Če torej izberemo 1. način sebe, otroke in družino prikrajšamo za nešteto lepih trenutkov in doživetij.

 

Vedno imamo možnost izbrati med depresijo in optimizmom

 

Kidanje kot zdravilo

Želim vas torej opomniti, da kidanje ni le kidanje. Je zdrava športna aktivnost, ki krepi imunski sistem. Je sredstvo socializacije v vseh starostnih obdobjih. Povezuje, združuje, zabava in nas spoznava. Vpliva na psihološko zdravje saj nas za trenutek popelje od vsakodnevne rutine, toka in evforije v kateri živimo.

 

Povezuje, združuje, zababava…

 

 

Varno in zabavno s pravo lopato.

Izbor pravega orodja nam znatno lahko zmanjša možnost poškodb. Najbolj priporočamo EFEKT ergonomske lopate, ker nam zaradi svoje inovativne zasnove pomagajo v bolj vsakdanje in stabilne pozicije hrbtenice ter zapestja. Na voljo so v dveh širinah in sicer 38cm za težji sneg ter 58cm za bolj suh in lahek sneg. Lahko izbirate tudi med dvema ergonomskima ročajema. Lahek aluminijasti ročaj ALU ali nov ergonomski lesen ročaj hibridne zasnove WOOD.

 

EFEKT ergonomsko orodje za sneg :

  • prilagojena oblika in dolžina ročaja za manj priklanjanja
  • kontrolna ročica in prilagojena debelina ročaja za enostavnejše rokovanje
  • zelo kvalitetna izdelava za relativno nizko ceno
  • lopate tako v ALUMINIJASTIH, kot v inovativni LESENIH izvedbah
  • zasnovano, oblikovano in izdelano v Sloveniji
  • njihovo ponudbo si lahko ogledate na AMAZONU

 

 

0 odgovorov

Dodajte odgovor

Imate vprašanje?
Napišite odgovor!

Dodajte odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.