Nagrada za oblikovanje GERMAN DESIGN AWARD 2020

EFEKT-ivno v leto 2020!

Spoštovani poslovni partnerji, podporniki in oboževalci!

Z velikim veseljem in ponosom vam sporočamo, da smo ponovno dosegli pomembno priznanje. Nov in edinstven izdelek snežna lopata EFEKT WOOD W38 je tako bila prepoznana in nagrajena s strani GERMAN DESIGN AWARD, ki odkriva in predstavlja inovativne trende dizajna iz celega sveta.

Tako je prav naš izdelek v kategoriji EXCELENT PRODUCT DESIGN: WORKSHOP & TOOLS prejel nagrado WINNER.

Obrazložitev mednarodne strokovne komisije:

»Čiščenje snega je naporno delo, ki ga lopata s svojim inovativnim ročajem znatno olajša. Izrazita ergonomska oblika izvrstno izdelanega lesenega ročaja, optimalno prenaša moč na rezilo in omogoča udobno držo telesa med kidanjem snega.«

 

Hkrati čestitamo tudi vsem ostalim nagrajencem, več o natečaju in izdelkih si lahko pogledate na https://www.german-design-award.com/ hkrati pa vse naše oboževalce, podpornike in partnerje vabimo k glasovanju za PUBLIC CHOICE 2020 nagrado, za katero se potegujejo vsi izdelki. Svoj glas z registracijo na spletni strani lahko oddate tukaj: https://www.german-design-award.com/die-gewinner/galerie/detail/29779-efekt-w38-wood.html izjemno veseli bomo vsakega glasu in se vam že vnaprej zahvaljujemo za vašo podporo in vse skupne trenutke od začetka do danes.

 

Z vami in za vas poskušamo biti najbojši.

 

Hvala da ste del EFEKT.

 

Vaša EFEKT ekipa,

0 odgovorov

Dodajte odgovor

Imate vprašanje?
Napišite odgovor!

Dodajte odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.